Pocetna Čajetina Doček uz Dejana Matića i trubače na Zlatiboru

Doček uz Dejana Matića i trubače na Zlatiboru

362
0
Podelite

Desetine hiljada posetilaca koji su u “najluđoj noći” odabrali Zlatibor, imali su priliku da uživaju u nastupu estradne zvezde Saše Matića koji im je svojim hitovima na najlepši mogući način ulepšao dolazak 2024. godine. Program je počeo u 18 časova kada je za najmlađe posetioce održana predstava “Pustinjska ljubav” u izvođenju pozorišta “Smajli”, a po završetku predstave deci su podeljeni slatkiši.

Saša Matić počeo je svoj nastup oko 22 časa i koncert otvorio pesmama “Prejako”, “Zver”…Uz kuvano vino i rakiju na prepunom Kraljevom trgu, pevali su se u glas hitovi “Nije ovo moja noć”, “Dozvola za ljubav” a u prvim minutima Nove godine, Saša je otpevao pesmu “Pukni zoro” uz zvuke trube orkestra Dejana Jevđića.

Ove godine izostao je tradicionalni vatromet jer su se organizatori pridružili inicijativi organizacija za zaštitu životinja sa apelima na građane da prestanu sa korišćenjem nebezbednih pirotehničkih sredstava koja negativno utiču na okolinu.

Program novogodišnjih koncerata nastaviće se „reprizom“ dočeka Nove godine na Kraljevom trgu 01. januara sa početkom u 21 čas kada nastupa popularna grupa „Magla Band“. Zlatibor je još jednom potvrdio lidersku poziciju u našoj zemlji kao najposećenija destinacija za provod i odmor u toku novogodišnjih praznika, a pored koncerta na trgu mnoga poznata imena estrade nastupaju u renomiranim klubovima, hotelima i ostalim ugostiteljskim objektima na Zlatiboru.