Pocetna Muzika Repriza uz Magla bend na Zlatiboru

Repriza uz Magla bend na Zlatiboru

189
0
Podelite

Na Kraljevom trgu 1. januara za mnogobrojne posetioce Zlatibora opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor pripremili su još jedan koncert na otvorenom. Nakon spektakularnog novogodišnjeg koncerta, za reprizu dočeka bila je zadužena popularna grupa “Magla bend”, koja je uz zvuke najvećih hitova napravila sjajnu atmosferu i nezaboravan provod.

Drugi u nizu novogodišnjih koncerata u najposećenijem turističkom centru tokom praznika, počeo je energičnim nastupom “Magla benda” uz poznate hitove: “Samo se noćas pojavi”, “Neprijatelj”,”Da li bi me volela”,”Maramica”, ”7 Grehova”, ”Uragani”… Kraljev trg je bio ispunjen pozitivnom energijom, smehom i ljubavlju dok su posetioci uživali u aktuelnom repertoaru jedne od omiljenih grupa na domaćoj muzičkoj sceni. Potom su se ređali I drugi poznati hitovi kojima su osvojili zlatiborsku publiku. Pozitivna atmosfera širila se Zlatiborom kroz svaku pesmu popularnog bend, čime je na najbolji mogući način obeležen prvi dan Nove 2024. godine.

Iako su novogodišnji praznici ovde protekli bez snežnih padavina, tokom dve večeri na zlatiborskom Kraljevom trgu pred hiljadama posetilaca umetnici različitih muzičkih žanrova i organizatori potrudili su se da stvore izuzetan ambijent i prirede nezaboravne praznične trenutke. Dobrom raspoloženju doprinelo je i tradicionalno posluženje: kuvana rakija i kuvano vino, kojim su se zagrejali okupljeni na prepunom Kraljevom trgu.