Pocetna Ekonomija U Sevojnu otvoren prvi MAXI supermarket

U Sevojnu otvoren prvi MAXI supermarket

1872
0
Podelite

Novo mesto za kupovinu nalazi na magistralnom putu za Zlatibor, na adresi Prvomajska bb.

Meštani Sevojna danas su u svom komšiluku dobili prvi Maxi supermarket, prepoznatljiv po širokom asortimanu kvalitetnih proizvoda i prijatnoj komšijskoj usluzi. Otvorena na magistralnom putu za Zlatibor, na adresi Prvomajska bb, nova, savremeno opremljena prodavnica, odgovara na sve potrebe modernih kupaca.

Širok asortiman proizvoda novog supermarketa smešten je na više od 500m2. Potrošači tako mogu uživati u bogatom izboru svežeg i kvalitetnog voća i povrća Maxi pijace, kao u izvrsnoj ponudi svežeg mesa, delikatesa, kao i ukusnih svežih peciva koje nudi Maxi pekara.

Kako bi odgovorila na potrebe svakog domaćinstva, nova prodavnica koncipirana je po merilima savremene kupovine i usluge najvišeg nivoa. Kupce će tako svakodnevno dočekivati više od 20 ljubaznih zaposlenih, spremnih da u svakom trenutku pomognu prilikom odabira željenih proizvoda. Kako bi nabavka bila ugodnija obezbeđen je parking prostor za kupce, dok brzoj i efikasnijoj kupovini doprinosi mogućnost plaćanja i na tri samouslužne kase.

I u ovom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći bogatu ponudu privatne robne marke koju odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Veliki broj ovih proizvoda obeležen je plavom oznakom „Omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju se na nedeljnom nivou. Tako kupci lako mogu obaviti kvalitetnu i povoljnu nabavku.

Otvaranjem prvog Maxi supermarketa u Sevojnu, kompanija Delez Srbija nastavlja svoju misiju pružanja jedinstvenog iskustva nabavke po najvišim svetskim standardima što većem broju kupaca širom zemlje.