Pocetna Bajina Bašta Deset mandata poslanicima iz užičkog kraja

Deset mandata poslanicima iz užičkog kraja

534
0
Podelite

Republička izborna komisija donela je rešenje o dodeli mandata narodnim poslanicima, a prema njemu Zlatiborski okrug zastupljen je sa deset poslanika u Narodnoj skupštini Srbije.

Sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ koju predvodi SNS narodni poslanici iz užičkog kraja su: ekonomista Vesna Čitaković Đurišić, Užice, pravnik Milica Nikolić, Požege, arhitekta Ivana Stamatović Zlatibor/Čajetina (ZS), neuropsihijatar dr Lidija Šarac, Bajina Bašta i hirurg Radomir Bojović iz Užica. Sa liste „Srbija protiv nasilja“ narodni poslanici iz našeg kraja su: inženjer građevinarstva Miloš Parandilović iz stranke Novo lice Srbije, Priboj, advokat Uroš Đokić, Bajina Bašta i pravnik Bogdan Radovanović, Inicijativa za Požegu. Sa liste SPS-a „Ivica Dačić-premijer Srbije“ užički kraj u parlamentu predstavljaće diplomirani politikolog Dijana Radovanović, Priboj. Sa liste dr Nestorovića „Mi glas iz naroda“ narodni poslanik je ekonomista Dragan Stanojević iz Priboja.

Na kraju rešenja navodi se da se prigovor protiv ovog rešenja RIK-u može podneti u roku od 72 časa od objavljivanja na veb stranici RIK-a.