Pocetna Politika NLS: Osnovan sevojnički odbor, predsednik Aleksandar Sokić

NLS: Osnovan sevojnički odbor, predsednik Aleksandar Sokić

323
0
Podelite

U Sevojnu je osnovan Opštinski odbor stranke “Novo lice Srbije”, a za predsednika sevojničkog odbora izabran je Aleksandar Sokić.

Novo lice Srbije je stranka koja planira otvaranje kancelarije u Užicu u Ulici Dimitrija Tucovića, na potezu prema Dovarju i na predstojećim lokalnim izborima učestvovaće najverovatnije u koaliciji sa programski sličnim stranaka.

Predsednik stranke NLS i narodni poslanik Miloš Parandilović je rekao da je Sevojničanin Aleksandar Sokić, častan mlad čovek i dokazan borac protiv vladajućeg režima.

– Svakoga dana gradimo svoju organizaciju, ali mnogo toga nam ne ide na ruku, ali na nama nije da kukamo već da NLS učinimo što vidljivijom strankom i na tome neiscrpno radimo, uz odricanje od mnogo čega – rekao je Parandilović i dodao da je u pitanju “borba za opstanak srpskog naroda”, jer smatra da je “Vučićev kartel za proteklih dvanaest godina potpuno razorio Srbiju”. On tvrdi da se “mnoge vlasti od Broza naovamo u srpskoj istoriji ne mogu pohvaliti da su nešto mnogo učinile za Srbiju ali da je ovo što su naprednjaci uradili u proteklih 12 godina “najveća izdaja koju je Srbija ikada imala”.

– Novo lice Srbije mora se suprotstaviti kartelu koji jede državu Srbiju – naveo je Parandilović. I dodao da ova “zemlja nema više vremena ni za kakav sunovrat”.

Predsednik OO NLS u Sevojnu Aleksandar Sokić je rekao da je svestan pred kakvim se zadatkom nalazi i sevojnički dobor i o kakvoj se borbi radi sa hobornicom, borbi koja nije ravnopravna.

On je izrazio nadu da će novoformirana organizacija NLS opravdati očekivanja i da će ova stranka postati veoma bitan politički faktor u Sevojnu i Užicu.