Pocetna Film Otvoren poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024

Otvoren poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024

223
0
Podelite

Nezavisni filmski centar Filmart iz Požege je, povodom održavanja Interakcije 2024 otvorio poziv za učešće na Interakcija: Teen Doc radionici 2024!

Interakcija: Teen Doc radionica 2024 je sedmodnevni edukativni program namenjen srednjoškolcima/kama, koji su motivisani da nauče više o kreativnom dokumentarnom filmu, da razvijaju sopstvenu kreativnost i sarađuju sa mladima iz zemalja okruženja.

Učesnici će istražiti različite aspekte stvaranja dokumentarnog filma uz stručnjake ovogodišnje radionice. Predavači na ovogodišnjoj Interakcija: Teen Doc radionici su Vladimir Perović, Hanis Bagashov, Iva Plemić Divjak i Darko Soković.

Radionica je namenjena tinejdžerima/kama (od 14 do 19 godina) iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Albanije i Srbije.

Učešće na Teen Doc radionici je besplatno.

Ovogodišnje izdanje Interakcija: Teen Doc radionice održaće se od 20. do 27. avgusta u Užicu, dok je rok za prijavljivanje 5. april.

Program Interakcija: Teen Doc 2024 organizuje NFC Filmart uz podršku Vlade Švajcarske, u okviru projekta Kultura za demokratiju, koji realizuju Hartefakt fond, kao i uz podršku CEI – Central European Initiative.