Pocetna Sport Karitisti „Užica“ osvojili 13 medalja u Raški

Karitisti „Užica“ osvojili 13 medalja u Raški

148
0
Podelite

U subotu 27. aprila u Raški je održan Kup regiona Uže Srbije za kadete, juniore i seniore, kao i Trofej Raške za mlađe uzrasne kategorije. Karatisti Karate kluba „Užice“ ostvarili su veoma zapažene rezultate.

Na Kupu ženska ekipa kadetkinja u borbama u sastavu Jovana Pejić, Stefanija Irić i Sandra Gavrilović osvojile su srebrnu medalju. U katama kod kadeta najuspešniji je bio Sergej Kurćubić osvojivši zlatnu medalju u apsolutnom nivou, Heleni Sofijanić u klasi C pripalo je srebro, dok je Aleksa Rapić zauzeo treće mesto.

U borbama kod seniorki do 50 kg zlato je osvojila Lidija Trmčić, kod juniorki do 66 kg srebro je pripalo Bojani Karaičić. Jovana Pejić i Stefanija Irić kod kadetkinja nisu uspeli da se domognu medalja, ali su ostvarili plasman na Kup Srbije koji se 18.maja održava u Beočinu.

Na „Trofeju Raška“ osvojene su tri zlatne i četiri bronzane medalje. U katama zlatne medalje osvojili su Maksim Jojić 2012 apsolutna i Maša Mirković 2013 klase E i D, bronze Mina Velanac 2014, Nina Mirković 2011 i Dimitrije Popov 2013.

U borbama najuspešniji je bio Ognjen Zdravković 2012 preko 47 kg osvojivši zlatnu medalju, dok je Dimitrije Popov 2013 do 35 kg zauzeo treće mesto.