Pocetna Servisne informacije Radno vreme za Prvi maj i Vaskrs

Radno vreme za Prvi maj i Vaskrs

734
0
Podelite

Za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika mnoge privatne i državne ustanove, kao i trgovinski objekti imaće izmenjeno radno vreme, a 1. maja na Međunarodni praznik rada i 5. maja kada pravoslavni vernici obeležavaju Vaskrs većina neće raditi.

Zelena pijaca Lipa neće raditi na Vaskrs 5. maja, ostalim danima radi po redovnom letnjem random vremenu od 5 do 18 časova.

Na parkiralištima sa SMS sistemom naplate, kao i na parkingu kod srušene pošte neće se vršiti naplata parkiranja od 30. aprila od 20 časova do 07. maja do 7 časova. Naplata će se neprekidno obavljati u Javnoj garaži.

Cvećara JKP Bioktoš, koja se nalazi u ulici Kralja Petra I neće raditi na Vaskrs 5. maja, ostalim danima radi od 7 do 14.30 časova.

Nedeljni red vožnje će se primenjivati od 1. do 6. maja, dok će u subotu, 4. maja, javni gradski prevoz raditi po subotnjem redu vožnje.

Na državni praznik 1. i 2. maja, i tokom uskršnjih praznika, od 3. do 6. maja, radiće dežurne pošte – 81 pošta u celoj zemlji. U četvrtak, 2. maja, subotu, 4. maja i ponedeljak, 6. maja biće otvorene i druge dežurne pošte u većim gradovima, kao i pošta u turističkom centru na Zlatiboru.