Pocetna GKC Jugoslovenska parti ponovo u GKC-u

Jugoslovenska parti ponovo u GKC-u

240
0
Podelite

Jugoslovenka parti je još jednom u subotu, 8. juna u klubu Štab Gradskog kulturnog centra od 21 čas.

Jugoslovenka parti je nastala je pre 5 godina u klubu „Štrafta“ u Beogradu, na kojoj je DJ Dulex puštao u početku samo beogradske bendove, a onda da bi žurka bila bolja na play listu dodao i hitove iz regiona. Na oduševljenje Beograđana svakog četvrtka proteklih godina organizovane su žurke, a kada su čuli i u ostalim gradovima za dobar provod, DJ Dulex je dobio pozive i sada prema njegovim rečima organizuje oko sto žurki godišnje.

Publika Užicu je prema rečima Duška Milojevića (DJ Dulex-a) jedna od omiljenih a kako naglašava rado se vraća u grad na Đetinji.

Ove subote, Ere će biti u prilici da uživaju u hitovima iz 5o-tih, recimo Đorđa Marjanovića ali isto tako i u hitovima grupe Buč Kesidi koja je popularna poslednjih godina. Kako DJ Dulex ističe nije važan vremenski period, bitna je jezička odrednica, jer ljudi uz srpsko-hrvatske hitove pevaju na glas, i potpuno je drugačija emocija u odnosu na to kada pušta hitove na engleskom ili drugim jezicima.

Ako želite dobar provod, dođite u GKC, a ovo je jedna od retkih žurki koja na jednom mestu okuplja ekipu od 18 do 50 godina.

DJ Dulex najavljuje da će pored poznatih pesama ubaciti i pesme iznenađenja, koje će se pretpostavlja dopasti publici, otkrio nam je gostujući na Radio Užicu.