Pocetna Region MOSI otvrara fudbalska utakmica Užice-Čajetina

MOSI otvrara fudbalska utakmica Užice-Čajetina

373
0
Podelite

Grad Užice će od 10. do 14. jula biti domaćin 59. MOSI kada će ugostiti preko 2500 sportista sa tromeđe tri države, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Svečano otvaranje je 10. jula na stadionu Radomir Antić od 18 časova. U 19,45 predviđene su atletske trke na 800m u obe konkurencije, a od 20 časova počeće fudbalska utakmica u kojoj će Užice odmeriti snage sa komšijma iz Čajetine.

U basketu 3×3 kod muškaraca Užice će u grupi A igrati sa Čajetinom, Sevojnom i Kolašinom, a ukupno će biti četiri grupe. Kod dama takođe u grupi A domaći sastav če igrati sa Novom Varoši i Priejpoljem.

U muškoj košarci Užice je u grupi A sa Bajinom Baštom, Ivanjicom i Sjenicom, dok je Sevojno u grupi D sa čajetinom, Višegradom i Goraždem. Košarkašice Užica su u grupi sa Sevojnom i Pljevljima.

Odbojkaši Užica igraće sa Bajinom Baštom, Lučanima, Tutinom i Fočom, a odbojkašice sa Ivanjicom i Sjenicom. . Muška ekipa u odbojci na pesku igraće u grupi B sa Sevojnom i Bijelim Poljem, dok će ženska ekipa biti u gurpi C sa Višegradom, Novom Varoši i Požegom.

Rukometaše očekuju dueli sa Prijepoljem i Pljevljima, dok će u stonom tenisu Užice biti u grupi C sa Požegom, Ariljem i Prijepoljem, a Sevojno u grupi B sa Novom Varoši, Novim Goraždem i Višegradom. Teniseri Užica će u grupi B igrati sa Bajinom Baštom, Bijelim Poljem i Fočom.

Vaterpolo turnir obuhvatiće Užice, Sevojno, Čajetinu, Požegu i Lučane. U malom fudbalu Užice će u grupi B igrati sa Čajetinom, Mojkovcem i Novim Goraždem.