Pocetna Društvo PSSS Užice: Prodaja poljoprivrednih proizvoda na portalima Agropijaca i Agroponuda

PSSS Užice: Prodaja poljoprivrednih proizvoda na portalima Agropijaca i Agroponuda

1628
0
Podelite

Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa Poljoprivrednom, savetodavnom i stručnom službom Srbije pokrenulo je internet platformu pod nazivom Elektronska pijaca na web adresi pijaca.minpolj.gov.rs.

Cilj je da se poljoprivredni proizvođači na ovaj način, u vreme vanrednog stanja, dok pijace u gradovima ne rade, ponude potrošačima proizvode čiju proizvodnju imaju na gazdinstvima. Na ovaj način mogu se ponuditi sveže voće i povrće, mlečni proizvodi, meso i proizvodi od mesa, rakija, med.

Da bi mogli da koriste portal Elektronska pijaca poljoprivredni proizvođači bi trebalo da imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo i email adresu.

Ukoliko poljoprivrednik nema elektronsku poštu svoju ponudu mogu istaći uz pomoć Poljoprivredne, savetodavne i stručne službe Užice i preko portala Agroponuda.

Ukoliko im je potreba pomoć pri registraciji na potal Elektronska pijaca ili isticanje ponude na portalu Agroponuda poljoprivredni proizvođači se mogu obratiti savetodavcima u Poljoprivrednoj, savetodavnoj i stručnoj službi Užice na telefon 031/513-754.