Pocetna Ekonomija Radovi na samom kraju

Radovi na samom kraju

1201
0
Podelite

Uskoro se očekuje nastavak montaže glavne sajle što ujedno predstavlja i najznačajniji posao trenutno, na čitavoj instalaciji, pred samo puštanje gondole u rad, izjavila je ovih dana Bojana Božanić.

Sve su bliže kraju radovi na zlatiborskoj panoramskoj gondoli. Bojana Božanić, direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ krajem prošle sedmice izjavila je za sajt ovog preduzeća da je u toku priprema dokumentacije za priključak na električnu energiju, tako da bi struja trebalo da bude priključena do kraja ove sedmice.

-Takođe, počinju radovi u saradnji sa tehničkim asistentima iz POME na montaži reduktora i ostali radovi u mašinskoj sobi kao i provera do sada izvedenih, kako bi se nastavilo sa montažom glavne sajle što ujedno predstavlja i najznačajniji posao trenutno, na čitavoj instalaciji pred samo puštanje u rad.

Paralelno se priprema dokumentacija za parterno uređenje pristupnih staza za sve stanice kako bi se omogućila efikasna cirkulacija putnika do i sa gondole, kao i uživanje u prirodnim lepotama Zlatibora. U planu je da se parterno uređenje s vremenom dopunjava i unapređuje kako ova savremena instalacija i zahteva – izjavila je direktorka Bojana Božanić.