Pocetna Društvo Plan detaljne regulacije za Ulicu Strahinjića Bana

Plan detaljne regulacije za Ulicu Strahinjića Bana

1667
0
Podelite

Gradska uprava za urbanizam, izgradnju i imovinsko-pravne poslove oglasila je rani javni uvid povodom izrade  Plana detaljne regulacije za Ulicu Strahinjića Bana u Užicu i on  je počeo 29. maja i trajaće do 12. juna  u holu  Skupštine grada Užica – hodnik  levo od glavnog ulaza. U toku trajanja ranog javnog uvida materijal za rani javni uvid biće izložen i na zvaničnoj internet stranici grada Užica.

Gradska uprava za urbanizam, izgradnju i imovinsko-pravne poslove grada Užica, kao nosilac izrade Plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Gradskoj upravi za urbanizam, izgradnju i imovinsko-pravne poslove grada Užica u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 12. junom.

Naime,  Skupština grada Užica donela je 27.12.2017. godine Odluku o izradi Plana detaljne regulacije za ulicu Strahinjića Bana u Užicu .