Pocetna Politika Stanković: Malinari, nije svaka godina izborna godina…

Stanković: Malinari, nije svaka godina izborna godina…

980
0
Podelite

U Užicu su predstavljeni kandidati sa liste broj 6 “Milan Stamatović – Zdrava Srbija” za lokalne izbore u Užicu.

Kandidat za odbornicu preduzetnica Slađana Stanković podsetila je na borbu poljoprivrednika u kojoj je i sama učestvovala za bolju i pravednu cenu malina.

– Borila sam se na protestima i ponovo ću se boriti na protestima zbog nepravde i potcenjivanje poljoprivrednih proizvođača kako bi poštenono živeli od svog rada. Čujem ovih dana,  i vidim osmeh i sreća na licima malinara za obećanu cenu od 250 dinara. Poštovani malinari nije svake godine izborna godina – poručila je Stanković uz reči da ne može da se živi od izbora do izbora i da poljoprivrednici hoće izvesnost.

Ona je rekla da građani neće život koji je preživljavanje i neće da žive takvu sudbinu i da ona takav život ne želi svojoj i drugoj deci.

Stanković očekuje da će ljudi razmisliti i videti da se ne živi od praznih priča i prosipanja peska u oči i da se 21.  juna moramo boriti za naša ljudska i građanska prava.

-Nemamo više vremena za gubljenje, nadajući se da će biti bolje koje ne dolazi.Svi zajedno možemo se izboriti za zdravu Srbiju, zdravo Užice, bolju Srbiju, i zato zaokružite broj šest na lokalnim izborima u Užicu – poručila je Slađana Stanković koja je bila na čelu protesta malina proteklih godina kada su tražili adekvatnu otkupnu cenu crvenog zlata.