Pocetna Društvo Militarov: “Užice ima spreman plan”

Militarov: “Užice ima spreman plan”

2655
1
Podelite

Krajem prošle sedmice Gradski štab preporučio je školama da otkažu maturske proslave, što je većina i ispoštovala. Štab je doneo odluku da je nošenje maski obavezno u zatvorenom prostoru i javnom gradskom i taksi prevozu. Kako je do pre neki dan Užice pominjano kao novo potencijalno žarište kada je reč o broju obolelih načelnik komunalne inspekcije Zoran Militarov za ZoomUE kaže da je grad spreman za svaki scenario.

„Grad Užice je pripremio kompletan plan u slučaju proglašenja vanredne situacije, ali ona se ne proglašava samo željom i voljom nas kao Štaba već i na osnovu procena Instituta Batut i Ministarstva zdravlja“, rekao je Militarov i dodao da je kod nas trenutno situacija pod kontrolom.

Militarov je rekao da inspekcije kontrolišu poštovanje mera i u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom na terenu donose nove,  a njihovo nepoštovanje se sankcioniše.

1 komentar

  1. Militarov je imao i plan kako da sruši Bagrem. Na kraju će grad Užice platiti odštetu jer je rušio objekat koji je bio u postupku legalizacije.

Ostavite odgovor