Pocetna Društvo Olivera stavila tačku na incident u Bugarskoj

Olivera stavila tačku na incident u Bugarskoj

933
0
Podelite

Užička atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je nedavno na trci u Sofiji kada je jedan muškarac utrčao na stazu i oborio je. Jevtićeva je tada zadobila lakše povrede.

Tim povodom Užice je posetio ambasador Bugarske Radko Vlajkov sa saradnicima posetio je Grad Užice. Na prijemu kod gradonačalnice Užica obraćajući se Oliveri rekao je da Bugarska je teško preživela incident koji se desio, usledila je reakcija bugarske policije koja je uhapsila počinioca i počela je istraga.

-Ponosan sam što sam pored najveće sportistkinje u Užicu i mogu da kažem da joj prenosim ljubav i poštovanje, da  smo uz vas kao i čitava Bugarska-rekao je ambasador Vlajkov.

Olivera Jevtić zahvalila se Užičanima, gradonačelnici i ambasadoru, sportistima i svim ljudima koji su je zvali i pružili joj podršku.

-Zahvaljujući ovom nesrećnom događaju u Bugarskoj dobila sam prave prijatelje i hvala svima koji ste se brinuli za moje zdravlje, koji me pratite i koji ste uz mene-navela je Olivera.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević rekla je da su od ambasadora Bugarske dobili odgovore na sva pitanja u vezi slučaja i radnji koje su preduzete za počinioca.

-Mi kao predstavnici Grada Užica osuđujemo takvu vrstu nasilja i mnogo nam je teško i žao što se Oliveri tako nešto desilo. Olivera kao što je dobila podršku bugarskog ambasadora i naroda ima i podršku našeg grada-istakla je Raković Radivojević, gradonačelnica Užica.

Tokom prijema Oliverin trener Slavko Kuzmanović naglasio je da u  prisustvu ambasadora Bugarske  stavimo tačku na ceo ovaj slučaj.

-Olivera je ovu trku dobila jer će svoje sportske rezultate ponovo overiti. Ovde sada trči “počasni krug” one trke u Sofiji koju je izgubila, a ovde je dobila-zaključio je trener Kuzmanović.