Pocetna Servisne informacije Grejni dan tokom praznika

Grejni dan tokom praznika

322
2
Podelite

Gradska toplana Užice tokom prazničnih dana primenjivaće režim grejanja kao u dane vikenda od 7 do 21 čas uvečem, shodno gradskoj odluci.

Prema rečima izvršnog direktora “Toplote” Branka Filipovića produženje grejnog dana zavisi od kretanja temperature i njenog spuštanja na 12 stepeni ispod nule.

Toplota greje 410.000 kvadrata stambenog prostora i ima preko 6000 korisnika usluge grejanja i prema rečima Filipovića na mreži nema kvarova.

Prognostičari su za naredne dane najavili i spuštanje temperature do 20 stepeni ispod nule tokom noćnih sati.

2 Komentari

  1. Gospodo iz Toplane, kako mislite da grejete na ovim temperatutama? Kako objašniavate temeraturu u stanu u kom je uradjena dodatna izolacija i nova stolarija a temperatura ne prelazi 19°C? Zašto se grejanje zaustavlja u 20h,? Da li mislite da nakon 20h treba da sedimo ispod ćebića? Koga vi zezate? Plaćam redovno kao i ljudi u Beogradu, a oni imaju grejanje non stop. Imam bebu od 9 meseci i pored vaše usluge moram da razmišljam o dodatnom zagrevanju, pri čemu pravim dodatne troškove. Ili grejte naše stanove kako i treba ili nas pustite da se grejemo na drugi način. Sramota ste za čitav grad. Nadam se da nisam jedini koji ovako misli.

Ostavite odgovor