Pocetna Sport Šest medalja za karatiste

Šest medalja za karatiste

899
0
Podelite

Članovi Karate kluba “Užice”, proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade u katama i borbama, koje je održano u Beogradu, osvojili su šest medalja.

U katama kod pionira, 2010 godište apsolutni nivo bronzanu medalju osvojio je Sergej Kurćubić koji je posle pobede, poražen u polufinalu, da bi u repasažu pobedio i osvojio treće mesto.

Ognjen Zdravković, 2012 godište, klasa C je takođe osvojio bronzanu medalju, sa dve pobede i porazom, dok je u kategoriji poletarki 2011 klasa B Nađa Trnavac osvojila srebrnu medalju. Elena Borisavljević nije uspela da se domogne medalje.

U borbama kod nada do 35 kg 2009. godište, treće mesto osvojila je Jovana Pejić, sa dve pobede i porazom. Jovana Ćurčić, nada 2008 preko 50 kg, ostvarila je tri pobede i poraz, osvojivši treće mesto. U kategoriji nada 2008 do 55 kg, Filip Kovačević je sa dve pobede i porazom, takođe osvojio bronzanu medalju. Vuk Stevanović i Nikola Radović nisu uspeli da se domognu medalje.

-Veoma uspešan vikend za naše takmičare. Ostaje žal što su neke medalje mogle biti bile sjajnije. Mladi takmičari su pokazali kako se brane boje kluba i grada -rekao je trener Miloš Ršumović.