Pocetna Servisne informacije Problemi sa vodom u Omladinskoj 

Problemi sa vodom u Omladinskoj 

764
0
Podelite

Stanari Omladinske ulice kod stadiona već drugi dan ove nedelje gotovo da nisu imali vode u stanovima zbog kako kažu “zalivanja stadiona”.

-Imamo problem da pritisak opada kada se zaliva stadion. Ali već druge večeri prskalice su upaljene skoro celu noć i sinoć, 26. maj vode gotovo da nemamo uopšte – napisao je jedan od stanara na fejsbuku.

Direktor Velikog parka” Branko Bogićević navodi da je zalivanje travnjaka stadiona jedino moguće tokom noći, a ne danju  zbog visokih temperatura  i da su tako radili u proteklih devet godina.  On kaže da na adresu JP “Veliki park” nije stigao nikakav prigovor stanara i da je pritisak vode u cevima nadležnost užičkog “Vodovoda”.

Stanari su u četvrtak 27. maja  prijavili problem Sistemu 48 i on je zaveden u 9.54.

U užičkom “Vodovodu” su nam rekli da je jedina prijava na njihovu adresu bila iz Omladinske 6 iz jednog stana dok iz ostalih niko ništa nije prijavio. Dežurna ekipa je utvrdila da vlasnik stana ima problem sa vodom uveče i da nije u pitanju kvar, jer je pritisak tokom dana u redu što i sam kaže. U ovom preduzeću navode da oscilacije sa pritiskom prilikom isporuke postoje i da se mogu dovesti sa povećanom potrošnjom u večernjim satima i da će reagovati.  Telefon na koji građani mogu prijaviti kvarove i probleme u snabdevanju vodom  je 0800313100.