Pocetna Društvo Priznanja i nagrade za učenike i profesore

Priznanja i nagrade za učenike i profesore

861
0
Podelite

Povodom završetka školske godine u Tehničkoj školi „ Radoje Ljubičić“ održana je svečanost na kojoj je direktorka škole Danijela Nenadić uručila knjige kao poklon za uspeh učenicima, ali i zahvalnost profesorima za zalaganje i predan rad.

Obraćajući se učenicima poručila im je da je ponosna na nosioce Vukove diplome, đaka generacije i učenike za učešće u vannastavnim aktivnostima. Nagrađene su Nina Marković, učenica trećeg razreda za vannastavne aktivnosti, nosioci Vukove dilome Tijana Božović, Milica Bogdanović, Jelena Drobnjaković i Sara Ristanović, koja je i đak generacije, za koju je bilo predloženo da se školuje po naprednom programu. Od profesora nagrađeni su urednica „Petlje“ Slađana Janjić, zatim Janko Božović, Janković, Milan Spasojević, Snežana Nedeljković, Anela Miletić, Ana Đuričić, Aleksandar Arsić i Vlatko Pavlović koji su timskim radom dali doprinos unapređenju škole i realizaciji brojnih aktivnosti.

Želim da se bavim arhitekturom

-Profesori su bili zadovoljni mojim uspehom i smatrali su da treba da idem po naprednom programu. Drago mi je što sam ostala zajedno sa mojim drugovima, postigla dobre rezultate i nadam se da ću tako nastaviti i na fakultetu. Mnogo mi je značilo što sam učila ovu školu jer sam se pronašla u zanimanju i školi sa profesorima. Moram da istaknem da su bili divni i svih ovih godina su nam pomagali i prenosili znanja. Želim da nastavim da se bavim arhitekturom jer sam završili smer arhitektonski tehničar.Ponosna sam što sam iz ove škole, iako je ovih godinu ipo dana zbog korone bilo teško, ali nas je to možda još više spojilo sa profesorima.