Pocetna Društvo Zamena dotrajalih toplovoda

Zamena dotrajalih toplovoda

820
0
Podelite

U toku su radovi na zameni dotrajalog magistralnog toplovoda u Ulici Mage Magazinović od Pozorišta do raskrsnice sa Ulicom Ljube Stojanovića

Prema rečima izvršnog direktora tJKP “Gradska toplana Užice” Branka Filipovića planirani su radovi na sanaciji svih kritičnih tačaka koje su toplani pravile probleme u prethodnoj godini u iznosu od 8 miliona dinara.

– Posle toga radićemo priključke iznad prodavnice “Win Win” i ka Privrednom sudu Trenutno menjamo i izolaciju toplovoda duž Carinskog potoka (toplovod kotlarnice “Lipa”), a protekle nedelje rekonstruisali smo deo toplovoda ka Zelenoj pijaci. Posle ovih radova predstoji rekonstrukcija kotlarnice Bloka Zlatibor, sva četiri izmenjivača, odvajača kondenza i ugradnja novog kondenznog suda – kaže Filipović uz napomnu da su planirani i radovi  i na postrojenju u Koštici ukoliko budu ispunjeni određeni uslovi. Izrada projektne dokumentacije za kotlarnicu “Međaj” je u završnoj fazi i u toplani se ove godine nadaju da će dobiti građevinsku dozvolu.