Pocetna Magazin Ranč Fest: Biće to odlična žurka!

Ranč Fest: Biće to odlična žurka!

1130
0
Podelite

Petak i subota ove sedmice su dani dobre muzike na Ranču Pavlović, u Volujcu. Milovan i Gordana, vlasnici ranča, ali i ljubitelji kvalitetne muzike, u saradnji sa užičkim muzičarima razradili su ideju Ranč Fest-a, na kome ove godine svira osam bendova. 

Program na Ranču Pavlović u Volujcu počinje večeras (petak) u 20h i traje do subote do 1 sat posle ponoći. U petak nastupaju Continuum, BRAT, Blankfile, PogonBgd, a u subotu Dead mans bells, Nikad spremni, Sharks, snakes & planes (unplugged set) i Volt Pop.

Osim toga, za subotu je u planu i Škola roka za najmlađe, koje Ranč Pavlović nikada ne zaboravlja.

-Šta god da se dešava na ranču, to uvek prate i aktivnosti za decu i humanitarni aspekt. Naši drugari, muzičari će u subotu, od 12 do 14 časova deci pokazivati kako se svira i peva, a u sve to su uključeni i mali rendžeri iz naše Eko škole. Naši polaznici će spremiti neke pesme s kojima će prvi put nastupiti na našoj bini, na Ranč festu, kaže Milovan Pavlović, vlasnik Ranča, ali i jedan od idejnih tvoraca Ranč Festa, koji je svojevrsna dobro razrađena verzija koncerata koji su već postali prepoznatljivi pod nazivom „Ranč Rok Terapija“.

Na Festu će nastupiti i bend Volt Pop, a Srđan Tomić, bubnjar benda i jedan od organizatora Festa, ističe vrednost svih koncerata koji su do sada održani.

-Ranč ima dušu, u prirodi smo, okruženi šumom, bakljama, dragim ljudima koji se dobro provode. Ti koncerti su posebni. Atmosfera je sjajna, a sada je i ozvučenje ozbiljno. Cilj nam je bio da nastupi što više užičkih bendova, ali smo tu ideju proširili sa bendovima iz Beograda, Inđije, Aranđelovca… Sve će to, kao i obično svojim fotoaparatom zabeležiti naš prijatelj, neverovatni Atila Sabo.

Srđan ističe da će svaki ljubitelj dobre muzike sigurno pronaći nešto za sebe na Ranč Festu.

-Hteli smo da da na Festu bude zastupljen svaki žanr, od rokenrola, fanka, hard kora i slično, tako da će svako sigurno pronaći nešto što voli. Morali smo da se uskladimo, jer svi se muzikom bavimo iz ljubavi, a ne zbog para. Imamo i druge poslove, pa smo morali da uskladimo i taj faktor, ko i kada može da nastupi. Na kraju, biće to odlična žurka!

Organizatori ništa nisu prepustili slučaju, pa su za posetioce organizovali i kombi prevoz, koji od stadiona „Radomir Antić“ kreće obe večeri u 20h, dok je povratak posle koncerata, oko 2 sata posle ponoći.

Za one kojima se mesto dešavanja ne napušta ni u periodu dok nema koncerata, obezbeđeno je mesto za postavljanje šatora. Ranč Fest – ideja koja od ranih dana „preti“ da preraste u svojevrsni volujački Woodstock.