Pocetna Društvo Donacija fondacije Live Rich užičkim vrtićima

Donacija fondacije Live Rich užičkim vrtićima

753
0
Podelite

Fondacija Live Rich donirala je NTC društvene igre za sve grupe koliko ih ima u objektima Predškolske ustanove Užice. Na ovaj način će svi mališani u užičkim vrtićima, stariji od četiri godine, imati priliku da se zabavljaju i uče kroz ove društvene igre.

-Kao fondacija koja podržava NTC metodologiju i u okviru nje organizuje radionice u Užicu, odlučili smo da NTC društvene igre učinimo dostupnim svim mališanima u našim vrtićima. Osim da se deca zabavljaju, poenta NTC igara je da uz tu zabavu deca uče, razvijaju svoj mozak, svoje kapacitete da povezuju informacije kojima raspolažu što će im kasnije pomoći u životu da dobro odlučuju, da neguju duboku pažnju što je danas veliki izazov kako da se skoncentrišu i da se zadrže na onom što rade – rekla je Marija Ždero, upravitelj fondacije Live Rich.

Veselinka Jovanović, direktorka Predškolske ustanove „Užice“, zahvalivši se na donaciji i saradnji koju je fondacija inicirala, između ostalog je rekla:

-Nema vaspitača u našoj ustanovi koji nije upoznat sa radom NTC sistema i NTC igara, a ova donacija biće veliki pomak i za njih i za našu decu u vrtićima.

Marija Ždero, ovom prilikom je najavila da će 20. septembra početi novi ciklus NTC radionica čiji je kordinator fondacija Live Rich. Više o tome, zainteresovani mogu dobiti na sajtu www.ntcuzice.rs.