Pocetna Fudbal Aleksandar Milivojević v. d. predsednik GFK “Sloboda”

Aleksandar Milivojević v. d. predsednik GFK “Sloboda”

901
0
Podelite

Aleksandar Milivojević obavljaće funkciju v. d. predsednika Gradskog fudbalskog kluba Sloboda do naredne skupštine.

„Ponudu da postanem v. d. predsednik kluba nisam mogao da odbijem iako znam koliko je teško raditi u sportu, a naročito u fudbalu. Verujem u sastav Upravnog odbora, pa sam prihvatio da obavljam ovu funkciju do skupštine, pa ćemo nakon toga videti šta će biti“, rekao je Milivojević.

Nikola Sekulić u avgustu je podneo ostavku na mesto predsednika Upravnog odbora Gradskog fudbalskog kluba “Sloboda”.

„Zbog privatnih obaveza morao sam da dam ostavku na mesto predsednika kluba i predsednika Upravnog odbora. Ne bih mogao da se bavim ovim odgovornim poslom u meri u kojoj Slobodi treba. Iz tog razloga morao sam da se odlučim za taj korak. Ja ostajem i dalje u klubu, u Upravnom odboru“, kaže Sekulić i podseća da je u prethodnih godinu dana urađeno mnogo stvari, a prvenstveno finansijska stabilizacija.

„Sve obaveze se plaćaju na vreme, svim službenim licima u klubu je isplaćeno sve na vreme. Na današnji dan klub nema dugove“, ističe Sekulić.

Član Upravnog odbora Dragan Marjanović čestitao je igračima koji su na prvom mestu na tabeli posle pet odigranih kola.

„Pre svega čestitam na borbenosti i želji na prethodnim utakmicama. A to sve znači da smo dobro trenirali u prethodnom vremenu s obzirom na okolnosti. Neki igrači su napustili klub, a ubacili smo mlađe fudbalere. Želimo da napravilo tim koji će da gine za klub i koji će da se bore za njega“, rekao je Marjanović.