Pocetna Društvo Inovacije kao vitalni koncept poslovanja

Inovacije kao vitalni koncept poslovanja

165
0
Podelite

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva koji će okupiti preduzetnice iz Srbije koje se u svom biznisu bave inovacijama, biće održan 1. oktobra u Beogradu u Tržnom centru Galerija, od 12 do 15 časova. Prijavljivanje za učešće na Sajmu još uvek traje.

Među izlagačima su i preduzetnice iz Užica, poput Mirke Šunjevarić, vlasnice Poljoprivrednog gazdinstva Šunjevarić
Na štandovima će biti prezentovani primeri uspešnih biznisa i inovativni proizvodi, a učesnici će biti u prilici da razmene iskustva i steknu nova znanja o mogućnostima unapređenja poslovanja, najvio je Centar za tranziciju i ljudska prava “Spektar” koji je organizator Sajma uz pokroviteljstvo Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj. Cilj je da se informiše javnost, a posebno ona preduzeća u kojima su vlasnice žene, da prepoznaju i prihvate inovacije i kreativnost kao vitalni koncept savremenog poslovanja, kako bi podigle nivo sopstvene konkurentnosti i unapredile poslovanje.

 

Sajam će otvoriti dr Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj. Na otvaranju će govoriti o svom inovativnom poslovnom iskustvu dr Jasmina Knežević, predsednica Upravnog odbora, osnivačica i direktorka vodeće privatne zdravstvene ustanove Belmedic i druge uspešne preduzetnice koje će predstaviti primere dobre prakse.

Sajmu će prisustvovati pedesetak učesnika iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Užica, Valjeva i drugih gradova – preduzetnice, predstavnice ženskih udruženja i preduzetničkih asocijacija, nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, koje su zainteresovane za preduzetništvo.
Prijavljivanje za učešće na Sajmu još uvek je u toku, a zainteresovane žene sve informacije mogu dobiti na sajtu „Spektra“.

Ostavite odgovor