Pocetna Društvo Nove cene JKP “Bioktoš”

Nove cene JKP “Bioktoš”

1253
0
Podelite

Članovi Gradskog veća usvojili su Program zimskog održavanja ulica, trotoara, drugih javnih površina i lokalnih puteva na području grada. Programom su definisane tri grupe prioriteta koje će se primenjivati kod čišćenja, kao i organizacija rada, angažovana mehanizacija i potrebna dežurstva. U ovoj zimskoj sezoni, “Užice razvoj” je zaduženo za sprovođenje programa koji se odnosi na čišćenje ulica i lokalnih puteva, dok će Gradska uprava za infrastrukturu i razvoj brinuti o trotoarima i drugim javnim površinama.

Prihvaćene su nove cene “Bioktoša” koje se odnose na iznošenje smeća i na osnovne pogrebne usluge, sporednih pogrebnih usluga i na građevinske radove na gradskom groblju. Povećanje cena predstavlja usklađivanje sa poskupljenjem materijala i energenata na tržištu jer cene iznošenja smeća nisu menjane od 2018. godine, odnosno od 2013. kada su u pitanju osnovne pogrebne usluge. Tako je sada cena iznošenja smeća za građane 7,50 dinara (dosadašnja je bila 5,50) bez PDV-a po kvadratnom metru stambenog prostora.

Na ovoj sednici, Predrag Milutinović, diplomirani pravnik, postavljen je za načelnika Gradske uprave za urbnizam, izgradnju i imovinsko pravne poslove.

Podelite
Prethodni članakManji broj novoobolelih
Sledeći članakVoda za Jelovu Goru