Pocetna Hronika Nepoznati muškarac noću napada žene u Užicu

Nepoznati muškarac noću napada žene u Užicu

4480
1
Podelite

Muškarac, čiji identitet još uvek nije poznat, kako list Danas saznaje, presretao je, fizički napadao i zlostavljalo poslednjih večeri nekoliko žena u Užicu.

Užičani su, posredstvom društvenih mreža, upozoravali, kako su pisali, „ na manijaka koji presreće devojke i napada ih na potezu od naselja Aleksića most do Terazija“.

U Policijskoj upravi Užice, Danasu je rečeno da policija traga za napadačem i da su napadnute tri Užičanke.

„Odmah po prijavi da je nepoznati muškarac, u noćnim satima, u različitim delovima Užica, prilazio s leđa trima ženama, stavljao im ruku preko usta, pripadnici policije su pojačali patrole u gradu“, rečeno je Danasu u Policijskoj upravi, ali bez detalja o napadima i posledicama koje su pretrpele žrtve.

O događaju je, dodaju u policiji, „obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Užicu, po čijem nalogu policija preduzma sve mere i radnje i intenzivno traga za napadačem“.

Iako se o napadima govori tek proteklih dana, jedna od naših sagovornica, koja želi anonimnost, kaže da je „za prvi takav slučaj čula još pre oko jednog meseca“.

„Napadnuta je moja drugarica u Bosanskoj ulici, oko pola sata posle ponoći. Vraćala se kući s posla. Čovek je imao kapuljaču, bio je sakriven i napao ju je bez ikakvog razloga. To je bio ozbiljan napad, davio ju je i naneo joj ozbiljne povrede glave. Odustao je tek kada je naišla jedna žena koja je pozvala policiju“, sveodoči naša sagovornica i navodi da je taj napad prijavljen policiji.

Druga naša sagovornica kaže da zna za još jedan napad, koji se, kako objašnjava, dogodio pre desetak dana, u blizini iste lokacije.

„Situacija nije bila tako ekstremna i ta devojka napad nije prijavila policiji. Ne želimo da otežamo rad policije, ali želimo da upozorimo ljude da se čuvaju, da čuvaju svoju decu“, rekla je za Danas ova Užičanka.

1 komentar

  1. Bitno je da slikaju i potkazuju na blokadama ljude koji se bore za ekologiju i protiv prekopavanja zemlje u potrazi za litijumom, bitno je da ih ima veliki broj u civilu u masi, da pišu prijave, da svedoče u prijavama koga su videli bez legitimisanja ljudi, da saobraćajna policija maltretira vozače u opsadnom stanju ulica i magistrale koje traje već 3 meseca, a koje će se smanjiti mesec dana pred izbore. Tu su ažurni, tu sve znaju, a ovde ne znaju ko napada Užičanke u prometnom kraju grada, gde ima i kamera, gde su mogli da postave već namenski kamere za to… Što ne pošalju tamo službenike u civilu posle ponoći kao mamac, kao u filmovima, da šetaju okolo i tako svaki dan tri meseca ako treba. Nije stigao nalog iz Beograda?

Ostavite odgovor