Pocetna Politika Prekrajanje volje građana na referendumu

Prekrajanje volje građana na referendumu

338
2
Podelite

Užički odbor Srpske Stranke Zavetnici smatra da je bilo prekrajanja volje građana na referendum koji je održan u nedelju. Oni tvrde da o tome svedoče snimci koje su mnogi građani postavljali po društvenim mrežama, na kojima se jasno vide malverzacije kontrolora vlasti širom Srbije. Dodaju i da su preminuli pozive za glasanje. Zavetnicima su, kako navode sumnjive seoske sredine gde opozicija nije imala kontrolore.

“Kao primer bih naveo biračko mesto u Ribaševini, gde je izašlo čak 65% građana, i na tom mestu je ogromna razlika u korist DA, skoro dve stotine glasova više. Takav trend nije postojao ni na jednom biračkom mestu u Užicu. Inače u užičkim gradskim sredinama je u većini slučajeva veliku pobedu odnosila opcija NE. Srpska Stranka Zavetnici smatra da je vlast celim postupkom oko raspisivanja referenduma i tokom postupka glasanja pokazala da je ne zanimaju interesi građana i da su im zahtevi Soroša, zapadnih ambasada i sličnih, bitniji od interesa građana Srbije. Veliku pomoć vlast je imala i od stranaka koje su pozivale na bojkot referenduma, jer se sada jasno vidi da bi opcija DA za promenu Ustava izgubila, da su njihovi birači izašli i zaokružili NE”, izjavio je predsednik inicijativnog odbora Srpske Stranke Zavetnici Užice, Aleksandar Milić.

2 Komentari

  1. Prekrajanje volje gradjanja preletanjem u Zavetnike pred izbore, ili poglavlje o formiranju gradskog odbora Zavetnika. Zavetnici nisu mogli da postuju volju gradjana koji su glasali za drugu stranku, ali zato su sada moralne gromade kad se radi o referendumu.

  2. Rekoh tamo kod “zdravih”, da kopiram:
    Vi “zdravi”, zavetnici, radikali, obraz, poks, razni desničari, razni rusofili i slični služite tome, a zato su vas i osnovali, da kada Evropa i Svet vide vas, oni vrlo lako odluče da je vučić ustvari najbolje rešenje i da je sa njim Srbija najstabilnija i najnormalnija, pa ga onda još i podrže i kažu da demokratija u Srbiji cveta. Glas za vas je glas za vučića!
    Idite na vest “zdravih”, pa vidite njihov logo na slici iza gospodina. E onaj tučak sa logoa iza vam je lepa poruka (i svima koji tako mislite, pa i vučiću, jer ste isti) šta mislim o tome što želite da nas potčinite Rusiji, udaljite od komšija i Evrope i da našu decu vodite u vojsku za svoje infantilne vlažne snove i izlučevine primitivnog uma. Eno vam ga sa svim prašnicima okolo. Doći će dan kada ćete biti stavljeni na mesto koje zaslužujete!

Ostavite odgovor