Pocetna Politika Samostalno na izbore

Samostalno na izbore

869
0
Podelite

Zdrava Srbija će na predstojećim lokalnim izborima u Sevojnu nastupiti samostalno

“Zdrava Srbija” u saopštenju navodi da “ima dobar program, dokazan, koji se već godinama primenjuje u opštini Čajetina, najrazvijenijoj opštini u Srbiji, i želi da iskoristi te primere dobre prakse i pozitivna iskustva kako bi poboljšali kvalitet života građana u Sevojnu”.

-Odborničku listu kandidata smo pažljivo odabrali, i na njoj se nalaze časni Sevojničani sa iskrenim namerama, koji žele da daju svoj doprinos kako bi naše Sevojno bilo lepše mesto za život. Zalagaćemo se, kao i do sada, da gradska opština Sevojno dobije više nadležnosti samim tim i veći budžet kako bi mogli da ostvarimo ono što i treba da bude jedna lokalna samouprava, a to je servis svih građana – navodi se u saopštenju od 2. februara koje potpisuje poverenik ZS za Gradski odbor Sevojno Avram Ilić.

U njemu se na kraju kaže “pozivamo sve zainteresovane sugrađane da nam se pridruže, da zajedno učinimo sve što je u našoj moći da Sevojno probudimo iz dugogodišnjeg sna i da konačno uspostavimo gradsku opštinu po meri građana a ne pojedinaca”.