Pocetna Sport Olivera i Stefan šampioni

Olivera i Stefan šampioni

680
0
Podelite

Stefan Tovilović prvi među seniorima i najprijatnije iznenađenje Prvenstva Srbije na 10.000 metara. U konkurenciji seniorki Olivera ubedljivo prva

Proteklog vikenda u organizaciji Srpskog atletskog saveza na novoizgrađenoj atletskoj stazi u Ćupriji, održano je Prvenstvo Srbije na 10.000metara. Atletičari Atletskog kluba „Mladost“ iz Užica ostvarili su veliki uspeh pa je dominacija Užičana u ovoj disciplini nastavljena.

Stefan Tovilović je najprijatnije iznenađenje ovog prvenstva koji je u veoma neizvesnoj seniorskoj trci, zauzeo prvo mesto i osvojio titulu šamiona Srbije na 10.000m. U konkurenciji seniorki Olivera Jevtić je svojih 25 krugova pretrčala u maratonskom ritmu i ubedljivo osvojila prvo mesto. Bila je to dobra provera pred 35. Beogradski maraton, koji će biti održan 15.maja. Olivera je ove godine dobila veliko priznanje od grada Beograda, proglašena je za Ambasadora ovogodišnjeg maratona. Olivera do sada ima 14 istrčanih maratonskih trka u Beogradu od kojih je na 12 trijumfovala.