Pocetna Ekonomija Trening za pisanje projekata

Trening za pisanje projekata

734
0
Podelite

Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga sa partnerima Privrednom/Gospodarskom komorom Federacije Bosne i Hercegovine i Energisom organizuje besplatan trening za pisanje projektnih predloga za zaposlene u malim i srednjim preduzećima, koji će se održati 17. i 18. maja u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru. Cilj je da učesnicima pruži osnovna znanja o projektnom planiranju, procesu izrade projektnih predloga, načinu formulisanja projektne ideje, te upoznavanje sa projektnim elementima.

Trening je namenjen privrednicima, menadžerima malih i srednjih preduzeća i svima onima koji teže razvoju svog poslovanja, a realizuje se u okviru projekta ENHANCE koji se implementira u okviru IPA Programa prekogranične saradnje Srbija-Bosna i Hercegovina 2014-2020, radi jačanja ekonomskog rasta i održivih mogućnosti zapošljavanja u industrijskim malim i srednjim preduzećima (MSP) na prekograničnom području Sarajevske makroregije i Zlatiborskog okruga.

Telo za ugovaranje ovog projekta je Ministarstvo finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije (CFCU), Republike Srbije.

Potrebno je da zainteresovani polaznici ispune onlajn obrazac prijave koji se nalazi na linku http://skr.rs/zMWO najkasnije do 16. maja. Broj mesta je ograničen. Posle završenetka obuke učesnicima će biti uručen sertifikat o učešću na treningu.