Pocetna Društvo Sevojničani sa Jedinstvenom Srbijom putuju u Paraliju

Sevojničani sa Jedinstvenom Srbijom putuju u Paraliju

237
2
Podelite

Od 19. maja do 24. maja u Paraliji, najpopularnijem letovalištu građana Srbije u Grčkoj boraviće delegacija od 700 ljudi. U ovoj delegaciji biće i 50 gradjana Sevojna i to privrednici, prosvetni radnici, zdravstveni radnici, radnici Javnih preduzeća, lokalne samouprave, članovi kulturno umetničkih društava, predstavnici mesnih zajednica, raznih udruženja, zatim predstavnici gradskih ustanova kulture i odbornici.

“Gledali smo da vodimo ljude iz svih oblasti od politike i ekonomije do kulture i sporta i da vodimo isključivo jedno iz jedne porodice kako ne bismo nikoga izostavili,” izjavio je predsednik Gradskog i Okružnog odbora Jedinstvene Srbije Dejan Jovanović

Organizator ove posete je Skupština grada Jagodine, a ceo trošak prevoz, smeštaj, hranu, sve potrebne takse i druge troškove za celu delegaciju snose donatori.

“Ovo je treća akcija koju Jedinstvena Srbija na čelu sa njenim predsednikom Draganom Markovićem Palmom organizuje u poslednja tri meseca za gradjane Sevojna. Pored toga što smo u martu mesecu 120 Sevojničana vodili u jednodnevnu posetu grada Jagodine, slali smo i tri zdravstvena radnika u medicinskoj delegaciji u aprilu mesecu u Hurgadu u Egipat i to sedam dana. Ova treća akcija odnosi se na 50 ljudi iz Sevojna koji će imati prilku da sa nama posete Grčku. Ono što bih posebno istakao je da dve, od pomenute tri akcije, organizujemo posle izbora i da smo po tome možda i jedina politička organizacija koja za gradjane organizuje razne akcije, putovanja i aktivnosti i van izbornih kampanja,” izjavio je Jovanović.

2 Komentari

  1. Kakav je psiholoski profil punoletne osobe koja prihvati da je ovi vode da vidi more?
    Posle kazu mi ponosan narod, hrabar, slobodarski…

  2. Zaslužili smo mi sve ovo što nam se dešava. I litijum i mini hidroelektrane i rusofiliju i kineske investicije i prljavu industriju. Mi smo ovce za šišanje i za nas bolje nije.

Ostavite odgovor