Pocetna Društvo Počela letnja sezona na Gradskom bazenu

Počela letnja sezona na Gradskom bazenu

724
0
Podelite

Letnja sezona na Gradskom bazenu počela je 1. juna i trajaće do 31. avgusta. Na raspolaganju korisnicima Gradskog bazena je otvorena terasa sa preko 100 ležaljki i suncobrana, samouslužnim automatizovanim kafićem i frižiderom za sladoled.

Prema rečima vd direktorke JP “Veliki park” Vesne Petrić korisnicima bazena na raspolaganju je i tatami sala, sauna, bilijar, sala za stoni tenis, pikado.

“Cena karti ostaje nepromenjena, celodnevna karta je 250 dinara, poludnevna posle 16 časova 200 dinara. Deca do 7 godina plaćaju 100 dinara, a ulaz na bazen za decu do 3 godine je besplatan. Za korisnike koji imaju „Užičku porodičnu karticu“ (3+) cena karte za celu porodicuje 150 dinara. Od danas su u prodaji i sezonske karte koje su i najpovoljnije i ponuđene su svim građanima, preduzećima, udruženjima i sindikatima, cena za dva meseca je 4000 dinara, a za tri meseca je 5000 dinara.”

Sve dodatne informacije, o radnom vremenu i uslovima korišćenja možete pogledati na internet stranici JP “Veliki park” ili dobiti na blagajni bazena i pozivom na broj 031/3527100.