Pocetna Magazin Takmičenje tata u brzom povijanju beba

Takmičenje tata u brzom povijanju beba

790
0
Podelite

Pobednik je Branko Jevtović, ali i druge tate su povijale bebe za oko minut

Udruženje “Roditelj”- Užice organizovalo je Takmičenje tata u brzom povijanju beba, uz prisustvo doktorke pedijatra, farmaceuta, mama, tata, beba i njihove braće i sestara, baka i deka ali i brojne publike.

Slavica Cvetić, iz Udruženja ,,Roditelj” rekla je da ovo je simbolično druženje, u kome dokazujemo da su i mladi očevi rado uključeni u sve obaveze oko svojih mezimaca, a odazvali su se i ulepšali druženje.

-Tata Branko povijao je svog prvenca Todora, starog samo četrdeset dana, a Tihomir je povijao svoje bliznakinje, Ninu i Višnju. Nikola se kao iskusni tata troje dece, najbrže snašao u povijanju Teodore, a mladi Nikola povijao je petomesečnu Mirku i još jedan Nikola devojčicu Milu, dok je Filip koji je sa starijom devojčicom učestvovao i na Puzijadi povijao svog Teodora.

Bio je to prelep prizor za oči, kao i svaki put, a drago nam je da su i roditelji, ne samo ovom prilikom, već i nakon svih naših tematskih radionica, puni lepih utisaka i uspomena-navela je Cvetić.

Minut i po vremena je bio dovoljan za povijanje bliznakinja, svega dvadeset sedam sekundi za tatu- pobednika kategorije starijeg uzrasta beba, a za široko povijanje, uz sve očekivane okolnosti koje sa sobom nose bebe i pelene, bilo je potrebno minut i četrdeset devet sekundi.

Pobednik je Branko Jevtić, a usledili su i saveti stručnjaka, druženje mališana, radost na licima svih učesnika, uz dodelu nagrada. Svi su dobili vredne poklon pakete kompanije Abela farm, mališani i bojanke, vaučere-porodične ulaznice za dečiji park Beli jelen, albume….

Sledeća aktivnost Udruženja „Roditelj“ je tradicionalna Puzijada na Trgu partizana, prve sedmice avgusta, povodom Nedelje dojenja, navedeno je iz Udruđenja.