Pocetna Društvo ZAVETNICI: RUPA U BAZENU

ZAVETNICI: RUPA U BAZENU

677
3
Podelite

– Da li je moguće, da dečiji bazen na Gradskoj plaži koji je koštao čitavih 38 miliona dinara nije mogao da izdrži nijedan dan, nakon završetka radova? – pita užički odbor stranke ,,Zavetnici”

Kada je direktor Užice razvoja, saopštio da će bazen na plaži konačno biti završen za
nekoliko dana, bio je to poseban dan u Užicu. To je značilo da će naš „Skadar na Bojani“
biti završen i da će naša deca konačno moći da gledaju u završen bazen, pošto ove godine u njemu neće moći da se kupaju. Tačnije, moći će u njemu da se klizaju, kada padne sneg.

Međutim, neko je ispustio vodu iz gradske plaže i došlo je do oštećenja bazena koji je
koštao „sitnih“ 38 miliona dinara, navodi užički odbor ove stranke. U saopštenju se
kaže ,,poučeni prethodnim iskustvima, kao građani se pitamo, da li će početi da otpadaju
pločice kada se bazen napuni vodom, ili će ne daj Bože, bazen početi da tone.
Ovaj strah je opravdan, jer svaki sportski objekat koji je napravljen za vreme aktuelne vlasti imao neki nedostatak, počevši od sportske hale u Krčagovu do sportske sale u Sevojnu. Probijanje rokova postao je standard, kako kod prethodnih tako i kod ovog projekta, a svaki je imao ogromnu cenu, za koju su nas ubeđivali da je normalna. Naš nesrećni bazen nije čak ni držao vodu dok majstori odu, a već treba očekivati da će građane Užica ovo oštećenje koštati i povećati iznos rekonstrukcije bazena, na bar 50.000.000 dinara.

GrO ,,Zavetnici” očekuje od novog direktora ,,Užice razvoja” da podnese ostavku, jer tek što je postavljen na funkciju, dogodila se „rupa“ na bazenu, tačnije budžetu. Ipak znajući manire aktuelne vlasti, niko neće biti odgovoran i jedini oštećeni u celoj ovoj situaciji, biće građani Užica i gradski budžet!

3 Komentari

  1. Vi prizivate Rusiju ovde tj. vi ste krilo udbe zaduženo za tu priču. Ima vas još takvih profesionalnih, ali i običnih neplaćenih i van vašeg pokreta, koji prizivate Rusiju, a koji se ovih dana bunite u vezi ovoga i sličnih akcija vlasti. A tamo u Rusiji, u gradovima ranga Užica, asfaltiraju na blato direktno, mnogi gradovi ranga Užica nemaju kanalizaciju, stanovnici nemaju klozete itd. Tako da je u Užicu odavno ostvaren i prevaziđen ruski standard i nema razloga da se vi bunite! Ili se možda pozivate na evropske vrednosti i standarde mrkog Zapada?

  2. Izvinjavam se, zaboravih gore da vam kažem da smo i u korupciji ostvarili ruski standard, a verovatno i po kriminalu. Tako da – uživajte kao da ste u Rusiji!

  3. Jedini smisao Zavetnika je u tome da tekuća vlast pored njih izgleda dobro. Kao Fidesz i Jobbik u Mađarskoj. Da napomenem da su Zavetnici prvi put izašli na izbore u koaliciji sa Pelevićem, koji je u svoje vreme bio Arkanov kum. Baš fino društvo.

Ostavite odgovor