Pocetna Društvo SEVOJNO: INICIJATIVA OPOZICIJE ZA SMENU VEĆNIKA MARKOVIĆA

SEVOJNO: INICIJATIVA OPOZICIJE ZA SMENU VEĆNIKA MARKOVIĆA

955
0
Podelite

Osam opozicionih odbornika Gradske opštine Sevojno uputilo je zvaničnu inicijativu predsednici opštine, Opštinskom veću i Gradskoj skupštini za smenu Mladenka Markovića (SPS), člana sevojničkog Veća. Inicijativu su svojim potpisima podržala četiri odbornika Zdrave Srbije, dva Demokratske stranke i po jedan Srpske radikalne stranke i Srpske stranke ,,Zavetnici”.

U inicijativi se podseća da je povod da Marković, opštinski većnik za poljoprivredu podnese neopozicu ostavku izjava na sednici kao budući većnik 16.6.2022. godine kada je doslovno izjavio ,,neću da se hvalim, nisam radio ništa” u osvrtu na rad u prethodnom mandatu kao većnik.

,,Smatramo da većnik koji javno potvrđuje da za ceo svoj mandat, dakle pune četiri godine nije radio ništa ne treba da bude na teretu građana Sevojna u naredne četiri godine, za koje smo uvereni da takođe neće uraditi ništa”, kažu sevojnički opozicioni odbornici.

Na kraju se dodaje da očekuju da predsednica i Veće GO reaguju posle ove skandalozne izjave koja urušava ugled lokalne samouprave i omalovažava rad svih poštenih poljoprivrednika Sevojna i podsmeva građanima, dodaje se na kraju.