Pocetna Društvo GRBIĆ NOVI PREDSEDNIK UŽIČKIH SOCIJALISTA

GRBIĆ NOVI PREDSEDNIK UŽIČKIH SOCIJALISTA

589
0
Podelite

Na izbornoj skupštini užičkog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) za novog predsednika izabran je Slobodan Grbić, koji obavlja funkciji gradskog većnika za socijlna pitanja u lokalnoj vlasti.

Izveštaj o radu socijalista za prethodni period Skupštini je podneo dosadašnji predsednik Gradskog odbora SPS-a Neđo Jovanović, a u ime Glavnog odbora stranke prisutne je pozdravio potpredsednik stranke i ministar u Vladi Srbije Đorđe Milićević.

Pored izbora predsednika, na sinoć održanoj Skupštini, izabran je novi Gradski odbor SPS-a Užice koji ima 67 članova kao i izvršni odbor od 15 članova. Na skupu je bilo reči o zadacima koji su pred članovima stranke i predstojećem Kongresu.

U susret 11. kongresu SPS-a koji je najavljen za 17. decembar u Beogradu užički socijalisti su za najviše stranačke funkcije predložili Ivicu Dačića, za predsednika, a za potpredsednike Đorđa Milićevića, Branka Ružića i Dušana Bajatovića, a za članstvo u izvršnom odboru SPS-a između ostalih Vlada Zagrađanina i Nikolu Gogića.

Žanka Erić