Pocetna Društvo KONCERT DEJANA PETROVIĆA I BIG BENDA

KONCERT DEJANA PETROVIĆA I BIG BENDA

340
0
Podelite

Posle nekoliko godina Užičani će ponovo moći da uživaju u novogodišnjem koncertu na Trgu partizana. Nastup našeg najpoznatijeg trubača Dejana Petrovića i njegovog Big benda zakazan je za ponedeljak 2. januara sa početkom u 20 časova. Organizator je Gradski kulturni centar u saradnji sa Gradom Užicem.

Tokom proteklih godina zbog kovida kada nije bilo moguće organizovati koncerte, a u skladu sa željama i potrebama Užičana novogodišnji koncert ne organizuje se 31. decembra već 2. januara, objasnio je Miodrag Petković, član Gradskog veća.

– Praksa je pokazala da u novogodišnjoj noći većina Užičana odlazi u druge gradove ili turističke centre, pa ovakve događaje iz tog razloga organizujemo u prvim danima Nove godine, a to naravno donosi i značajne uštede u budžetu. Naravno pratićemo i dalje želje,
potrebe i težnje naših sugrađana i  narednom periodu u saradnji sa njima planirati ovakve aktivnosti- rekao je Petković najavljjući novogodišnji koncert.

Za koncert je izdvojeno 1,4 miliona dinara, a za nabavku novih ukrasa i popravku postojećih izdvojeno je oko 900 hiljada dinara. Novi ukrasi nalaze se i u nedavno uređenom parku ispred Gradskog kulturnog centra.

Dragica Cvijović
Foto : Arhiva grad Užice i Ž.E.