Pocetna Politika DS Užice: Bezočni napadi SNS vlasti na studenta Pavla Cicvarića i njegovu...

DS Užice: Bezočni napadi SNS vlasti na studenta Pavla Cicvarića i njegovu porodicu

833
0
Podelite

Vladajući režim pomera granice. Blaćenje, pljuvanje, ucene, hajke, pretnje, tabloidi, montaže, ružičaste televizije itd itd. Sve smo videli i svašta očekujemo. Malo smo se i navikli i kažemo to je to. Međutim ovih dana vidimo da su se otvorili novi horizonti, navodi se u saopštenju užičkog ddbora DS-a,.

– Pavle Cicvarić, naš sugrađanin, student FPN univerziteta u Beogradu govori na protestu „Srbija protiv nasilja“ kao predstavnik studenata. Posle ovog nastupa očekivali smo napade botova po mrežama, kao i obično, međutim sve prerasta u neverovatnu naprednjačku hajku. Najaktivniji je državni sekretar u ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Đorđe Dabić, koji se danima ne zaustavlja i otvoreno napada i Pavla i njegovu porodicu. Pridružuju se i botovi, ali vrhunac napada se dešava na zasedanju Narodne skupštine, gde ministar Aleksandar Martinović najbezobzirnije napada Pavlovog oca, govoreći o tome koje firme ima i čime se bavi, koje su adrese registracije, pokazuje  njegove slike itd. Potpuno privatne podatke iznosi na skupštinskom zasedanju. Šta vas je to toliko pogodilo da udarate na studenta druge godine FPN iz svih oružja? Šta se desilo da nakon govora na protestnom skupu kao predstavnik studenata, Pavle doživi histričan napad državnog aparata na čelu sa ministrom gde nesretni državni sekretar, targetira njegovu porodicu, roditelje i sestru? Na fotografiji sa protesta iz Užica ih zaokruživanjem izdvaja i vašarsko šarlatanskim jezikom proziva da su plaćenici. Da li je to posao državnih službenika, ministra i državnog sekretara, da se obračunavaju sa studentom i njegovom porodicom? Da li su za to plaćeni i da li stvarno rade u najboljem interesu države i svih njenih građana? Naprednjaci, vladajuća kliko, ovoga puta ste preterali, i to mnogo.

Ne smete da napadate porodicu. To se ne radi. Obuzdajte se. Gradski odbor Demokratske stranke iz Užica najoštrije osuđuje napade na Pavla Cicvarića i članove njegove porodice od strane državnih funkcionera i zbog svega navedenog pozivamo gradonačelnicu Grada Užica da se ogradi od napada na našeg mladog sugrađanina i njegovu porodicu. Ne očekujemo da to uradi kao članica SNS sekte, ali je pozivamo je da to uradi kao lekar, majka i gradonačelnica.

To je najmanje što možete da uradite i sačuvate makar malo dostojanstva koje će vam dobro doći kada ne budete više na vlasti – kažu užičke demokrate u saopštenju za javnost.