Pocetna Muzika Jellena i La Campanella bend

Jellena i La Campanella bend

389
0
Podelite

Zlatiborska publika je sinoć imala priliku da se na Kraljevom trgu zabavi uz sjajnu muziku Jellene Lalović i La Campanella benda. Uprkos slaboj kiši, plato trga ispred letnje pozornice bio je prepun ljubitelja dobre muzike. Dva sata muzičkog programa, skoro 40 otpevanih hitova i sjajna energija na bini pretvorili su ovo kišno veče u pravu žurku na otvorenom.

Jellena je svojim raskošnim glasom i pesmama „Svetica“ i „La pijanista“ razgalila publiku već na početku koncerta. Dalje su se ređale numere „Postepeno“, „A ti si lep“, „Plakaćeš ko žena“, „Neće grom“ . Pored svojih proslavljenih hitova, Jellena je zapevala i dobro pozante numere svojih koleginica, pa je tako publika uživala u pesmama Nine Badrić, Jelene Rozge, Lepe Brene, Goce Tržan, Severine i mnogih drugih. Pored Jelleninog energičnog nastupa zlatiborsku publiku oduševio je i nastup La Campanella benda . Dejan Stojiljković, frontmen benda,  otpevao je pesme „Perspektiva“ i „Ti si mi u mislima“, dok su u duetu otpelavi hitove „Uno momento“ i „Jorgovani“. Publika je posebno uživala u nešto bržem ritmu koji je usledio pred kraj koncerta, kada su Jellena i La Campanella bend izveli „Čajorije šukarije“, „Nišku banju“ i „Vrtlog“. Za sam kraj koncerta Jellena je, na zadovoljstvo publike,  drugi put otpevala pesmu „A ti si lep“, koja je jedan od njenih najvećih hitova.

Goste Zlatibora nastavak programa Kulturnog leta očekuje već u ponedeljak, 31. jula, kada će na Kraljevom trgu od 19.00 časova najpre biti održana dečija predstava „Surfi surf“, a zatim od 20.30 časova i koncert Uroša Dojčinovića.