Pocetna Društvo Nedeljković: Nadzorni odbor “Vodovoda” biće smenjen

Nedeljković: Nadzorni odbor “Vodovoda” biće smenjen

652
0
Podelite

Nadzorni odbor JKP “Vodovod” biće smenjen na narednoj sednici Gradske skupštine, poručuju iz gradske vlasti, sve u skladu sa zakonskom procedurom.

Kompletan Nadzorni odbor JKP Vodovod biće smenjen. Pokrenućemo hitnu proceduru, tako da će već na narednoj sednici Skupštine grada članovi odbora “Vodovoda” biti razrešeni dužnosti , izjavio je za Infoeru, gradski većnik zadužen za rad javnih preduzeća Srđan Nedeljković.

On kaže da se svi  materijali “Vodovoda” i odluke u javnom sektoru pažljivo razmatraju u lokalnoj samoupravi i o njima se izjašnjavaju Gradsko veće i Skupština grada i da nije znao da je ovako nešto Nadzorni odbor potpisao posto je bio odsutan sa posla, na bolovanju iz zdravstvenih razloga.

Zaposleni u užičkom “Vodovodu” bili zatečeni nesvakidašnjom odlukom koju su videli na oglasnoj tabli  koju je potpisao predsednik Miodrag Tanović u kojoj se kaže da će “svaku primećenu grešku koja može da izazove drugačije viđenje dostavljenog materijala autor greške platiti ručkom o sopstvenom trošku članovima Nadzornog odbora.  Kako je Tanović izjavio na ovaj način želeo je da “provokacijom” skrene pažnju na nadležnima u gradskoj upravi na ranije odluke koje oni izgleda ne čitaju.