Pocetna Muzika Čarobno pop-rok putovanje uz bend “SANYA D RIO”

Čarobno pop-rok putovanje uz bend “SANYA D RIO”

277
0
Podelite

Koncert grupe „SANYA D RIO” na Zlatiboru doneo je obrade Ex-Yu hitova u novim aranžmanima po kojima mnogi znaju ovu grupu, kao i jedan broj autorskih pesama. Grupa je već imala priliku da nastupa pred zlatiborskom publikom i to sa velikim uspehom.

Ovo letnje veče na Zlatiboru bend je ulepšao poznatim jugoslovenskim hitovima. Koncert je otvoren numerama „Obična ljubavna pesma“, “Program tvog kompjutera”, “Ti si mi u mislima” i nastavljen u ritmu dobro poznatih pesama „Na zadnjem sedištu moga auta“, „Bella ciao“, „Kotor“, „Devojka sa čardaš nogama“. Velike ovacije publike izazvalo je izvođenje velikog hita Dejana Cukića pod nazivom „Ja bih da pevam još malo”. Publika ove večeri nije krila oduševljenje i želju da bend duže ostane na pozornici. Svoj nastup grupa je završila hitovima „Lutka sa naslovne strane”, “Moja draga” i “Tišina”.

Grupa “SANYA D RIO” iza sebe ima 4 albuma, tri autorska i jedan album sa Ex-Yu obradama. Ove godine objavljen je četvrti album i to ovoga puta regionalni, za “Jugoton – Croatia Records”. Takođe, ova godina je i godina promocije i jubileja, grupa obeležava 15 godina muzičkog stvaralaštva. Iza sebe ima preko 150 nastupa na trgovima, kulturnim centrima i pozorištima u Srbiji i regionu.