Pocetna Politika SSP Užice: Eksplozija kriminala u Užicu

SSP Užice: Eksplozija kriminala u Užicu

702
0
Podelite

Revolveraski obračun, jurnjava kolima i motorima i tri povređene osobe nisu scenario za kriminalistički film, već život Užičana, izjavila je Katarina Mićunović iz Stranke slobode i pravde Užice i nastavila, sve to se desilo u sred bela dana samo nekoliko metara od stepinica koje vode do osnovne škole “Stari grad”. Samo srećom nije bilo povređenih prolaznika koji su se sklanjali kako su znali i umeli.

Ovo je samo još jedan dokaz da u Užicu više niko nije bezbedan, a svakom dobronamernom čoveku je odavno jasno da je posle jedanaest godina, jedini unosan posao u našem gradu kriminal koji je srastao sa režimom, tvrdi Mićunović.

Već dugo upozoravamo da će nasilje i kriminal nastaviti da proizvodi ovakve opasne i tragične događaje ako se pod hitno ne preduzmu mere protiv nasilja koje predlažu građani i opozicija, naglasila je Mićunović i zaključila da na izborimo koji su pred nama mi odlučujemo da li želimo da živimo u društvu u kome je nasilje i kriminal naša svakodnevnica ili hoćemo da počnemo odlučnu borbu za bezbednost naše dece i svih nas. Prvi korak u toj borbi jeste smena nestručne, bahate i korumpirane vlasti koja odbija da uradi bilo šta kako bi zaustavili nasilje i kriminal u kome se gušimo. Vreme je, kažu u saopštenju iz užičkog SSP-a.