Pocetna Politika SNS Užice: Osuda događaja na Aleksića mostu

SNS Užice: Osuda događaja na Aleksića mostu

400
0
Podelite

Gradski odbor Srpske napredne stranke Užice najoštrije osuđuje aktere događaja na Aleksića mostu, koji je uznemirio građane Užica, kaže se u saopštenju.

Potpuno licemerno i žalosno je ovaj događaj koristiti za prikupljanje političkih poena u susret predstojećim izborima. Oni za vreme čije vladavine je u Srbiji svaki dan bio crna hronika, sada su se odvažili da nam drže predavanja o bezbednosti građana.

Bezbednost naših sugrađana svakako treba da je na prvom mestu i sve pohvale nadležnim organima, koji su  ovog puta pokazali da su spremni i sposobni da se obračunaju sa kriminalom i koji su veoma brzom rekacijom pronašli i priveli sve osumnjičene za ovaj događaj.

O njihovoj spremnosti i sposobnosti svedoče i svi zvanični podaci koji govore da je stopa kriminaliteta danas značajno niža u odnosu na period od pre deset godina, na koji se pozivaju predstavnici opozicionih stranaka.

Treba li da podsećamo koliko najgorih krivičnih dela je bilo u vreme vladavine onih koji nas danas osuđuju i onih koji na nasilje otvoreno pozivaju mesecima.

To su oni koji se nasiljem bore protiv nasilja, a narod ne možete prevatiti pa vas je poslao u političku istoriju što će, verujemo, potvrditi i na sledećim izborima.

Da li su  pokušaji fizičkog obračuna u Skupštini Republike, lupanje u klupe, zviždanje i galama model za uspostavljanje države u kojoj nasilja neće biti, o čemu i sada govorite?

Da li su transparenti sa najstrašnijim pretnjama i pozivima na linč političkih neistomišljenika, govor mržnje, obešene lutke, primer koji dajete kada govorite o borbi protiv nasilja?

Vaša politika je tvit vašeg kolege Milivojevića da brat i sin Aleksandra Vučića treba da završe u šahtu kao Gadafi?

Da li se i sada senzacionalističkim saopštenjima, šireći paniku i strah, borite protiv nasilja ili je jedini cilj i ovaj nemili događaj, iskoristiti što bolje u borbi za glasove?

Uz pohvalu nadležnim organima na brzoj reakciji, građanima Užica još jednom poručujemo da nismo i nikada nećemo podržavati nasilje i da ovakve događaje na ulicama našeg grada najoštrije osuđujemo!