Pocetna Izbori 2023 DS Užice: SNS fijasko u Hali sportova u Užicu

DS Užice: SNS fijasko u Hali sportova u Užicu

565
0
Podelite

Gradski odbor Demokratske stranke u Užicu povodom održavanja predizbornog skupa Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem:

Sreda, 29.11.2023. godine, sumorno i prohladno veče u Užicu. Sumorno i prohladno za građane Užica, ali još hladnije za posetioce Hale sprotova, rukovodstvo Grada Užica i SNS-a, kao i predsednika Srbije. Miting vladajuće stranke u sklopu izborne kampanje za parlamentrne izbore, doživeo je fijasko, slično kao i majski kontramiting u Beogradu.

Svaki objektivni posmatrač, koji je bar na tren uključio lokalnu televizijsku stanicu TV 5, mogao je lično da su uveri u prethodno rečeno. Hladna lica posetilaca, gde je najmanje bilo Užičana, a dominatno naših komšija iz Priboja, koji nisu štedeli svoja grla i dlanove pod dirigentskom palicom Krsta Januševića, “šerifa Zapadne Srbije”. O govornicima i njihovim nastupima ne treba trošiti ni reči ni vreme. Prazna obećanja koja slušamo od 2012.godine, paljba po opoziciji, što vlast jedino zna.

A građane više nije moguće prevariti. Užice je odavno zadnja rupa na SNS svirali, što potvrđuje izostanak investicija i dalje propadanje našeg kraja. Neće pomoći ni 20.000,00 dinara za penzionere, ni 10.000,00 za srednjoškolce. Pogled u prazan novčanik, cene u prodavnicima, nestručne i bahate kadrove ne mogu sakriti ni skupocena bina, ni prvi red ministara sa osmehom na licu.

Prvi krug presinga na zaposlene u javni preduzećima da prisustvuju mitingu vlasti je završen. Drugi, još jači, očekujte 17.decembra. Ali izbor postoji, nije potrebna hrabrost, već razum i logika da može bolje, poštenije, stručnije, bez partijske knjižice, bez korupcije, bez pritiska. Život je jedan i treba ga živeti, bez straha, bez nasilja, kaže u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke Užice.