Pocetna Fudbal Sloboda nerešeno na stadionu “Radomir Antić”

Sloboda nerešeno na stadionu “Radomir Antić”

190
0
Podelite
Foto: FB GFK Sloboda

U poslednjem kolu regularnog dela Prve lige Srbije fudbaleri Slobode remizirali su na svom terenu sa ekipom Grafičara 1:1. Gosti su poveli u 58. minutu golom Vukičevića, a Mjung je u 88. minutu izjednačio. Regularni deo sezona Sloboda je završila na 13. mestu sa 33 osvojena boda i očekuje ih sedam mečeva doigravanja u plej autu.

Kosmija za žalbe FSS razmatrala je oduku koju je pre nekoliko dana doneo direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige da se utakmica sa Radničkim Novi Beograd registruje službenim rezultatom 3:0 u korist domaćina i jednoglasno odlučila da preinači odluku Direktora takmičenja.

Drugostepena komisija smatra da ne postoji dovoljno dokaza za primenu člana 61. St 7 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima FS Srbije, i da je nastup igrača sa brojem 26. posledica grube nepažnje i nedovoljno dobro obaveljnog posla više službenih lica sa navedene utakmice kao i samog igrača Mihaila Jovanovića. Zbog toga se preinačava odluka i registruje se utakmica postignutim rezultatom 0:1 u korist GFK Slobode.