Pocetna Društvo Asfaltirana deonica puta u Vrutcima

Asfaltirana deonica puta u Vrutcima

189
0
Podelite

U MZ Vrutci završava se asfaltiranje deonice puta u dužini od 1,2 kilometra, za šta je izdvojeno oko šest miliona dinara iz gradskog budžeta.

“Veliko mi je zadovoljstvo što danas ovde u MZ Vrutci zajedno sa meštanima prisustvujem završetku radova na asfaltiranju deonice puta u dužini od 1,2 kilometra, a pored toga asafaltirali smo i nekoliko najkritičnijih deonica, odnosno uspona. Takođe u ovoj godini udruženim sredstvima radićemo još četiri putna pravca”, rekla je gradonačelnica dr Jelena Raković Radivojević u razgovoru sa meštanima.

Prema njenim rečima, radiće se i sredstvima grada i sredstvima meštana a u skladu sa njihovim predlozima i prioritetima.

“Putna infrastruktura osnovni je preduslov za dalji razvoj naših sela i svesni toga uradili smo stotine kilometara asfalta u prethodnih nekoliko godina, čime smo, sigurna sam, u velikoj meri olakšali život našim ljudima u selima. I nastavljamo istim tempom, jer poboljšanje uslova i kvaliteta života svih građana cilj je kome težimo”, poručila je gradonačelnica.

“Na ovakav jedan dan smo čekali punih 40 godina, i ovaj put mnogo znači onima koji godinama žive u Vrutcima, nama koji smo tu odrasli, ali i našoj deci koja ovde redovno dolaze. Vrutci su selo koje daje mnogo potencijala, svojim prirodnim bogatsvom a sada i ovim asfaltom meštanima se omogućava mnogo lakše funkcionisanje, a turistima da lakše stignu do manastira Rujan i svih ostalih delova naše mesne zajednice”, rekla je Ana Đokić.

Bila je ovo prilika da meštani Vrutaka gradonačelnici i njenim saradnicima predoče i ostale probleme sa kojima se suočavaju, ali i da iznesu svoje predloge za dalji razvoj mesne zajednice.