Pocetna Izbori 2024 SNS Užice: Zločinac se uvek vraća na mesto zločina

SNS Užice: Zločinac se uvek vraća na mesto zločina

900
0
Podelite

Kažu da se zločinac uvek vraća na mesto zločina, a to ovih dana potvrđuju i svi oni koji su kreirali projekat deponije Duboko i koji su svojevremeno tvrdili da su napravili istorijski poduhvat. Među njima najglasniji Branimir Jovančićević, profesor koji je bio deo tog projekta.

Čak, sebi daju za pravo da govore o kriminalnim radnjama i krivičnoj odgovornosti, pritom zaboravljajući da je najveći deo odgovornosti upravo na njima. E upravo o tome govorićemo kada saniramo požar na deponiji Duboko i krenemo u realizaciju državnog projekta stabilizacije deponije i njene potpune modernizacije. Tada ćemo pitati, ko je doneo odluku da se deponija izgradi na teritoriji grada Užica i pod kojim uslovima.

Kažu, trebalo je staviti folije, odvode, selektovati otpad, izgraditi elektranu…

Trebalo je gospodo iz Demokratske stranke mnogo toga uraditi, ali niste uradili ništa, osim što ste jedva dočekavši ovu tešku situaciju, krenuli u prljavu kampanju pred predstojeće lokalne izbore. Jasno i sa kojim ciljem.

Sramno i je i potpuno neprahvitljivo ovakvu sitauciju koristiti u svrhu svoje promocije.

Trebalo bi i da objasnite zašto ste najureni od strane građana, koji žive u okolini Dubokog koji su u vama videli samo sakupljače jeftinih političkih poena, a ne nekoga ko želi da pomogne. I sve to radite dok se ljudi danima bore da ugase požar, koji ste između ostalog, svojim nemarom u godinama kada ste je pravili, danas zapalili.

Grđani Užica moraju da znaju da će država uvek stajati iza njih i da je briga o njima prioritet nad prioritetima. To su nam pokazali i danas šaljući helikoptere, tešku mehanizaciju i ljude, kako bi se ova teška situacija što pre prevazišla. I samo da napomenemo da u vreme žutih u ovakvim situacijama helikopteri nisu ni mogli da polete, jer ih nismo ni imali.

Znaju građani da je vaša politika gašenja požara samo dolivanje ulja na vatru i da nikada ništa dobro našem narodu i državi niste doneli, a da ste mnogo dobrog odneli u svojim džepovima.
Demokratska stranka, Branimir Jovančićević, Srđan Milivojević…. za građane Užica su ružna prošlost. To su vam potvrdili i pre nekoliko dana u Dubokom i danas ispred Gradske kuće, a ništa drugačije neće biti ni 2. Juna.

Hvala Vladi Republike Srbije, premijeru Milošu Vučeviću i predsedniku Aleksandru Vučiću na ogromnoj podršci Užicu i Užičanima u ovim teškim danima, kaže u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.