Pocetna Sport Na Gradskom bazenu održano takmičenje „Užice pliva“ (FOTO)

Na Gradskom bazenu održano takmičenje „Užice pliva“ (FOTO)

169
0
Podelite

Na Gradskom bazenu u Užicu održano peto takmičenje „Užice pliva“, u organizaciji tri plivačka kluba Jedinstvo, Stari grad i Zlatibor. Ovaj događaj okupio je oko 150 mladih plivača, a za mnoge od njih ovo je bilo prvo takmičarsko iskustvo.

Takmičenje je proteklo u veseloj i prijateljskoj atmosferi, dok su deca s entuzijazmom pokazivala svoje plivačke veštine. Posebno je važno napomenuti da je učešće bilo besplatno za sve učesnike, što je omogućilo većem broju dece da učestvuju i uživaju u ovom sportskom događaju.

Organizatori su zadovoljni uspehom ovogodišnjeg takmičenja i istakli značaj ovakvih događaja za promociju sporta i zdravog načina života među mladima. Cilj takmičenja nije bio samo nadmetanje već i druženje, stvaranje novih prijateljstava i podsticanje dece na bavljenje sportom.

Gradski bazen u Užicu danas je bio ispunjen osmesima, radošću i sportskim duhom, a mali plivači, bez obzira na rezultate, svi su bili pobednici jer su pokazali hrabrost, trud i zalaganje. Organizatori se nadaju da će ovakvi događaji postati tradicija i da će svake godine privlačiti sve više učesnika.