Pocetna Kultura GKC emituje koncerte na FB stranici

GKC emituje koncerte na FB stranici

1715
0
Podelite

Gradski kulturni centar se priključio akciji #ostanikodkuće i počeo je sa emitovanjem snimaka koncerata iz prethodnog perioda. Koncerti će biti emitovani u premijernim terminima na FB stranici GKC-a, gde će publika i nakon toga moći da ih pronađe i pogleda.

Posle emitovanja snimka koncerta zagrebačke grupe ”Drugi način” (2016.god.), sledeći koncert koji publika može pogledati je koncert čuvene beogradske akustične grupe ”S vremena na vreme” iz 2017.godine. Snimak koncerta biće emitovan u utorak, 24.marta od 21h na Facebook stranici GKC-a. Inače, projekcija će uslediti tačno 3 godine nakon fantastičnog trostrukog koncerta u Gradskom kulturnom centru!

Nakon toga, u petak 27.marta takođe od 21 čas biće emitovan snimak 37.Smotre amaterskog narodnog stvaralaštva u Ravnima iz 2018.godine. Dan kasnije, u subotu 28.marta biće prikazana kompilacija snimaka koncerata iz Gradskog kulturnog centra održanih tokom 2019.godine.

O sledećim projekcijama nakon toga, publika će biti blagovremeno obaveštena, saopšteno je iz Gradskog kulturnog centra Užice.